beach-lacrosse-activiteit-teambuilding-bedrijfsuitje

Lacrosse

Beach lacrosse is een uniek en uitdagend onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee. Deze sport komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika, waar het zelfs de oudste georganiseerde sport is. Lacrosse is zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, aangezien er goed moet worden samengewerkt. Dat maakt dat deze activiteit erg gericht op teambuilding. Inzicht, behendigheid en goede onderlinge communicatie staan centraal bij het beach lacrosse.

Beach lacrosse is praktisch een combinatie van basketbal, hockey en voetbal. Het spel wordt gespeeld met een crosse en een bal. Een crosse is een stick met een soort ‘netje’ eraan. Alle spelregels en technieken worden door een enthousiaste beach lacrosse instructeur uitgelegd. Na een rondje warm gooien met je teamgenoten krijg je vast feeling met de crosse. Tijdens de wedstrijd gooi je de bal door de lucht naar je teamgenoten. Het doel is om zo vaak mogelijk in het goal van het andere team te scoren!

Beach Lacrosse | Arrangementen

Wij organiseren beach lacrosse als bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee. Een zeer geschikte locatie voor deze activiteit, aangezien het een van de breedste stranden van Nederland betreft. Het is ook mogelijk om deze sport op een andere of eigen locatie te spelen. Neem daarvoor even contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wij beschikken over alle benodigdheden: crosses, balletjes, doeltjes en uiteraard een ervaren en enthousiaste instructeur voor de uitleg en puntentelling!

Het is ook mogelijk om het lacrosse te combineren met een van onze andere strandactiviteiten, om zo een compleet bedrijfsuitje te creëren. We combineren het vaak met Bubble Soccer (elk een halfuur). Beide activiteiten draaien om teambuilding en plezier, en zijn daarbij ook nog eens uniek en origineel!

Voeg daar een blokart clinic aan toe, en het bedrijfsuitje is compleet!

Meer informatie Lacrosse

Benieuwd naar de mogelijkheden om lacrosse te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.