Bubble Soccer

Deze activiteit voor jong en oud, die ook wel bekend staat als BubbleBal of Bubble Voetbal, staat garant voor veel hilariteit! Bij Bubble Soccer zitten je hoofd, bovenlichaam en armen namelijk in een grote opblaasbare bal. Het is dus niet zomaar een potje voetballen meer…

Er bestaat zelf een competitie in Noorwegen, waar de sport oorspronkelijk vandaan komt. De eerste Bubble Soccer World Cup werd in 2018 georganiseerd! Bij ons op het strand wordt deze activiteit voornamelijk recreatief en als onderdeel van teambuilding georganiseerd.

Bubble Soccer zorgt gegarandeerd voor lachwekkende situaties, doordat je zelf in een opblaasbare bal zit. Het is al een flinke uitdaging om je voort te bewegen, maar zodra je een tegenstander tegenkomt en die uit de weg probeert te ‘stuiteren’ wordt het pas echt leuk!

Plezier staat dan ook voorop bij deze activiteit. Er zijn geen bijzondere extra spelregels, naast de regels die gelden op een voetbalveld. Er is een scheidsrechter aanwezig om toezicht te houden op de veiligheid en sportiviteit van de deelnemers!

Bubble Soccer | Arrangementen

Deze activiteit is niet alleen erg lachwekkend, maar ook zeer geschikt als onderdeel van een teambuilding dag. Bij het Bubble Soccer zijn samenwerking en communicatie namelijk erg belangrijk, meer nog dan bij een ‘gewone’ teamsport.

Het wordt dan ook altijd geboekt in combinatie met een andere activiteit, bijvoorbeeld in combinatie met een uur blokarten. Het Bubble Soccer zelf combineren we meestal met lacrosse (elk een halfuur). Het is namelijk een vrij intensieve activiteit, die haast niet een heel uur vol te houden is.

Ook als onderdeel van het programma voor een familiedag is het erg geschikt. Wij beschikken namelijk ook over speciale kinder-bubbles, naast de gewone bubbels. Op deze manier kunnen zij ook veilig deelnemen aan deze activiteit. Wij stellen graag een apart programma voor de kinderen samen!

Meer informatie Bubble Soccer

Benieuwd naar de mogelijkheden om bubble soccer te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.