Sea-Art

Creatief bedrijfsuitje aan zee

Behalve veel sportieve activiteiten heeft Summit ook creatieve workshops zoals Sea-Art. Dit is eigenlijk een combinatie van strandjutten en schilderen. Langs de vloedlijn is namelijk van alles te vinden om een kunstwerk te creëren: schelpen, wrakhout, zwerfafval en natuurlijk een zee vol plastic afval. Tijdens de workshop Sea-Art heeft niet alleen iedereen een leuk en creatief bedrijfsuitje, maar wordt er ook nog eens bijgedragen in de strijd tegen de plastic soup.

Nachtwacht of strandwacht

Je ziet het misschien niet altijd aankomen, maar binnen elk team heeft iedere werknemer wel een (verborgen) talent. Wij zien het vaak genoeg: een deelnemer die net zo goed een carrière als Rembrandt in de dop had kunnen starten. Dat maakt deze workshop ook zo leuk. Iedereen kan zich op zijn/haar eigen manier uitleven en de creativiteit de vrije loop geven. Dit is dus dé manier om te ontdekken of een collega de Nachtwacht kan overtreffen, of dat een carrière als strandwacht toch meer geschikt is…

Heel Holland Schildert

Een schildervariant op het succesvolle Heel Holland Bakt kon natuurlijk niet op de buis ontbreken. De Sea-Art clinic is dan ook erg geschikt als onderdeel van verschillende soorten events. Denk hierbij aan een grote kick off meeting, of juist tijdens een familiedag. Het is dan een leuke gezamenlijke activiteit, voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Slecht weer alternatief

‘Slecht weer bestaat niet’ is natuurlijk een prachtige slogan. Ook al komt het niet vaak voor, het bestaat helaas wel. Wij zorgen er daarom altijd voor dat er bij een buitenprogramma ook een alternatief programma is voor binnen. Een pub-quiz of The Mystery box zijn leuke denk-activiteiten en lenen zich uitstekend als alternatief. Voor een meer creatief bedrijfsuitje is Sea-Art natuurlijk de perfecte back-up. Met deze binnen alternatieven kan het bedrijfsuitje hoe dan ook altijd doorgaan!

Meer informatie Sea-art

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een creatieve activiteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.