beach-flingo

Flingo

Flingo teamuitje op het strand

Zijn lol en hilariteit belangrijk voor jouw teamuitje op het strand? Zoek dan niet verder! Flingo mag niet ontbreken aan het programma. Eigenlijk is deze unieke sport niet te vergelijken met andere teamsporten. De deelnemers dragen een elastisch hesje om hun nek. Dit is alleen al reden genoeg voor een eerste glimlach… De spelers rekken dan de hesjes uit, waardoor een soort racket gecreëerd wordt. Het gespannen hesje zorgt ervoor dat het balletje tussen teamgenoten kan worden overgespeeld. Uiteindelijk moet het balletje op de helft van de tegenstanders terechtkomen, op een plek waar ze niet bij kunnen komen… Flingo wordt gespeeld op een volleybalveld, als onderdeel van een teamuitje op het strand. Qua spelregels is het dan ook vergelijkbaar met deze sport.

Flingo zorgt altijd voor veel hilariteit en gelach. Dat komt niet alleen door de gekke hesjes die gedragen worden, maar vooral ook door het spel zelf. Een van de regels is bijvoorbeeld dat er alleen vooruit mag worden gespeeld. Spelers maken dus allerlei gekke bewegingen om het balletje te kunnen overspelen…

Flingo en andere activiteiten

De programma’s voor een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand van Summit Sports duren standaard minimaal 2 uur. In de vorm van een toernooi is het mogelijk en leuk om 2 uur lang Flingo te spelen. Meestal wordt er echter gekozen voor een combinatie met een of meerdere andere activiteiten. Vaak gaat hierbij de voorkeur uit naar een combinatie met andere teamsporten, zoals Bubble Soccer of lacrosse. Voor een echte ‘battle @ the beach’ kunnen we daar nog beach-volleybal aan toevoegen. Een combinatie met totaal andere soorten activiteiten zoals blokarting, powerkiting en golf is uiteraard ook mogelijk.

Teamuitje en andere bedrijfsuitjes

Als onderdeel van een teamuitje op het strand is Flingo zeer geschikt, maar ook bij allerlei andere soorten evenementen, zoals een zakelijke familiedag of een groter bedrijfsuitje, is het een erg leuk onderdeel.

Meer informatie Flingo

Benieuwd naar de mogelijkheden om flingo te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.