beach-golf-rustige-activiteit-bedrijfsuitje-strand

Golf

Personeelsuitje op het strand voor iedereen

Niet iedereen die gaat deelnemen aan het personeelsuitje op het strand zal even sportief zijn. Om die reden heeft Summit Sports een aantal rustigere activiteiten in het assortiment opgenomen. Golf is er hier een van. Beachgolf is een goede optie voor een personeelsuitje, evenals discgolf (ook wel frisbeegolf genoemd) en fotogolf (een combinatie van voetbal en golf). Meer dan genoeg mogelijkheden dus voor een programma met rustige activiteiten!

Hoe werkt het?

Kan je wel golfen op het strand tijdens een personeelsuitje? Zijn de harde golfballen en andere strandbezoekers geen gevaarlijke combinatie? Gelukkig niet. Wij organiseren golf namelijk op ons activiteitenstrand, dat voor ons paviljoen begint. Daarnaast maken wij niet gebruik van echte golfballen, maar practice balls. Deze zijn wat zachter dan de standaard golfballen, en ze komen ook niet zo ver als normaal (gemiddeld 1/3 van de normale afstand). Los van het andere materiaal maken we bij beachgolf ook gebruik van iets grote holes. Golfen op het strand is op zichzelf natuurlijk al uitdagend genoeg…

Standaard golfen wij op het strand met een 9-holes parcours tijdens een personeelsuitje. Een parcours met 18 holes is op verzoek ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie over de golfsport op wiki golf of voor technische informatie op golf.nl 

Golf a la carte

Beachgolf, discgolf of footgolf, welke variant je ook kiest, het is een zeer geschikte activiteit voor een personeelsuitje op het strand. Het leent zich uitstekend als onderdeel van een roulatieprogramma, of juist bij een a la carte programma van een bedrijfsuitje met veel gasten of een grote zakelijke familiedag. Een a la carte programma is een programma bestaande uit verschillende activiteiten. Deze variëren meestal van actief tot meer creatief. Vervolgens zijn er verschillende rondes van zo’n 45 tot 60 minuten, waarin de deelnemers kennis kunnen maken met de activiteiten. Ze hebben hierin de vrije keuze. Zo ervaart iedereen dus zijn/haar ideale stranddag tijdens het personeelsuitje!

Meer informatie golf op het strand

Benieuwd naar de mogelijkheden om golf te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.