iPad Games

‘Op iPad’ met jouw afdelingsuitje

Op zoek naar een originele, niet al te intensieve en toegankelijke manier om tijdens een afdelingsuitje of ander bedrijfsuitje de omgeving te verkennen? De door Summit ontwikkelde iPad Games zijn de ideale activiteit!

Summit heeft verschillende iPad games ontwikkeld. De locatie maakt voor de iPad games niet uit. Ze zijn inzetbaar op het strand, in het bos of zelfs de Efteling, maar zijn het meest geschikt in steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Groningen. Hier zijn de mogelijkheden voor een teamactiviteit in de buitenlucht namelijk vaak beperkt. Gelukkig kan een iPad game altijd en zijn deze niet afhankelijk van tijd, plaats en drukte. In de voorbereiding zetten wij verschillende punten uit op de gekozen locatie. Elk punt is verbonden aan een opdracht of vraag. De deelnemers kunnen tijdens het afdelingsuitje zelf bepalen welke route ze nemen naar de punten!

Stronger Together

Stronger Together is een van onze spellen. Natuurlijk is jouw afdeling al strong, maar tijdens een afdelingsuitje met deze iPad game wordt duidelijk dat ‘together’ werken noodzakelijk is om doelen te behalen. De vragen en opdrachten in het spel zijn heel divers, en vereisen een brede kennis. Om kans te maken op de winst is dus iedereen nodig!

Taste the City tijdens jouw afdelingsuitje

Een iPad game is de ideale manier om een stad op een leuke manier te ontdekken, ongeacht of het gaat om een afdelingsuitje of een incentive. Een extra leuke twist is het ‘taste the city’ programma dat wij kunnen organiseren. Hierbij spelen we een iPad game, afgewisseld met proeverijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitje in Leuven. Eerst leg je een route af in de stad, om vervolgens uit te komen bij de plaatselijke brouwerij, en daarna bij een workshop in Belgische chocolade. Zo kan de iPad Game een afdelingsuitje of ander zakelijk event dus een leuke twist geven!

Meer informatie iPad games

Benieuwd naar de mogelijkheden om een iPad game te spelen met jouw collega’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.