mystery-box-escape-game-teambuilding

The Mystery Box

Escape game

The Mystery Box is de door Summit gecreëerde mobiele variant op een escaperoom/escape game. Aangezien het spel binnen gespeeld wordt, leent deze activiteit zich uitstekend als alternatief voor een buitenprogramma.

Hoe de escape game werkt

Elk team krijgt een eigen kist bij The Mystery Box. Deze teams bestaan uit groepen van ongeveer 5 tot maximaal 10 personen. De kist bevat verschillende kleinere kistjes, die allemaal een slot hebben dat met een code geopend kan worden. De bedoeling is dat de teams tijdens deze escape game in een zo kort mogelijk tijdsbestek alle kistjes openen. Elk kistje bevat namelijk de oplossing voor het volgende kistje. En dat allemaal binnen 90 minuten…

Soorten opdrachten

Er komen verschillende soorten opdrachten aan bod in deze escape game. De algemene kennis wordt getest, maar ook de rekenkundige of taalkundige kennis wordt op de proef gesteld. Er zit ook genoeg uitdaging in voor de creatieve denkers. Bovenal is het meest belangrijke dat er goed wordt samengewerkt. De een is dan misschien een kei in logisch nadenken en redeneren, terwijl een ander teamlid misschien juist meer ‘out of the box’ denkt…

The Mystery Box en andere activiteiten

Op zichzelf is The Mystery Box al een erg leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuildingsdag. Ook in combinatie met andere activiteiten is het een leuke toevoeging. Speel het bijvoorbeeld nadat je bent uitgewaaid op het strand tijdens een clinic blokarten. Iedereen kan dan met een frisse blik aan de escape game beginnen. Het is ook goed te combineren met Bubble Soccer, een teambuilding activiteit. Iedereen zit dan meteen in de goede teamspirit!

Meer informatie The Mystery Box

Benieuwd naar de mogelijkheden om The Mystery Box te spelen met jouw collega’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.