Afdelingsuitje aan zee

Afdelingsuitje op het strand

Organiseer je een uitje op het strand? Met ons ruime aanbod aan activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden voor elk type bedrijfsuitje. Het bedenken en organiseren van een uniek afdelingsuitje lijkt misschien lastig. Summit Sports heeft daarom vast een aantal sportieve arrangementen in elkaar gezet. Ook voor een gemêleerd gezelschap, met verschillende typen mensen en interesses, kan Summit Sports een origineel uitje organiseren.

Organisatie afdelingsuitje

Als een groep bestaat uit deelnemers van verschillende leeftijden, persoonlijkheden en interesse, kan het best een opgave zijn om een afdelingsuitje te organiseren. De samenstelling van de groep is erg belangrijk. Gaat het om een sportieve groep? Of is er juist meer behoefte aan een ontspannen activiteitenprogramma? Voor elk type groep kan Summit Sports een passend afdelingsuitje organiseren.

Samenstelling programma

Een actief of sportief afdelingsuitje zorgt voor uitdaging, actie en avontuur. Sportieve uitjes zijn dan ook vooral populair voor jonge en actieve teams, die op zoek zijn naar een belevenis op het strand. Ook voor een meer gemengd gezelschap zijn er verschillende sportieve activiteiten die gereserveerd kunnen worden. Voor een grote groep, met veel verschillende interesses, is een beach a la carte programma bijvoorbeeld erg geschikt. Verschillende activiteiten worden dan op het strand uitgezet, en de deelnemers kiezen zelf aan welke activiteit zij willen deelnemen!

Catering

Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit beachclub DITTIS SunSea. Dit stijlvol ingerichte strandpaviljoen biedt mogelijkheden voor een sfeervolle ontvangst, lunch, borrel of diner om het afdelingsuitje compleet te maken!

Meer informatie afdelingsuitje aan zee

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.