Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje op het strand

Sinds 1996 al organiseert Summit Sports succesvolle bedrijfsuitjes aan zee. Dit kan variëren van sportief en actief tot meer creatief of teambuilding. Alles is mogelijk!

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het belangrijk om eerst te kijken naar het type bedrijfsuitje. Gaat het om een internationale groep, is het een bedrijfsuitje waarbij partners mee komen, of wellicht ook kinderen? Ieder uitje is verschillend, en vraagt dan ook om een op maat gemaakt voorstel.

Summit Sports organiseert bedrijfsuitjes op het strand in Wijk aan Zee, maar ook in de stad is het mogelijk een leuke invulling voor een uitje te realiseren. Dit kan voor kleine groepen (vanaf 10 personen), maar ook voor grote groepen kunnen wij leuke bedrijfsuitjes organiseren. Wij denken graag mee over de mogelijkheden!

Actief bedrijfsuitje aan zee

Op het strand van Wijk aan Zee bieden wij voor een actief bedrijfsuitje verschillende activiteiten aan, met een sportief karakter en waarbij teambuilding centraal staat. Actie, sensatie, spektakel en een hoop lol zijn de belangrijkste ingrediënten.

Een van de meest populaire activiteiten is het blokarten. Dit wordt georganiseerd op ons activiteitenstrand, dat officieel beschikbaar is voor het organiseren van activiteiten. Summit heeft als eerste en enige officiële aanbieder van het blokarten veel expertise opgedaan en kan het perfecte actieve bedrijfsuitje organiseren.

Creatief bedrijfsuitje aan zee

Ook voor creatieve bedrijfsuitjes bieden wij leuke, creatieve workshops. Deze bieden ook uitkomst als het een wat kleinere groep betreft, of als een rustig programma de voorkeur heeft. Onze creatieve workshop Sea-Art is ook erg geschikt als onderdeel van een programma met meerdere activiteiten.

Meer informatie strandzeilen met bedrijfsuitje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.