Heidag aan zee

Heidag op het strand

Voor het organiseren van een heidag is de locatie erg belangrijk. De facilitaire voorzieningen, ruimte en originaliteit spelen een grote rol. Daar komt bij dat het belangrijk kan zijn om een boodschap of thema te ondersteunen tijdens het programma. Wij bieden dan ook professionele begeleiding tijdens de heidag, waarbij rekening wordt gehouden met het doel van de dag. Daarnaast kunnen wij unieke activiteiten organiseren als onderdeel van de dag. Een heidag organiseren op het strand zorgt voor een ontspannen sfeer!

Inspiratie voor een heidag

Activiteiten kiezen voor tijdens de heidag kan best nog een opgave zijn, zeker als je te maken hebt met een specifiek thema, of een zeer gemengd gezelschap. Bij Summit Sports helpen we graag een handje; je hoeft de invulling van het programma niet alleen te bepalen. Wij verrassen graag met een volledig verzorgd programma! Het is ook mogelijk een combinatie van een heidag aan de kust te boeken, met een diner of citygame in steden als Haarlem en Amsterdam. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tips en ideeën

Om de heidag succesvol te laten verlopen, is het voor het zakelijke deel van de heidag belangrijk een goed bereikbare locatie te kiezen. Denk hierbij ook aan de parkeermogelijkheden bij de locatie. In Amsterdam of sommige plekken aan de kust kan dit lastig zijn. Bij onze locatie in Wijk aan Zee is dit overigens geen probleem, op het grote, gratis parkeerterrein is ook op zonnige dagen voldoende parkeergelegenheid!

Als je wilt dat er een activiteitenprogramma wordt opgenomen in het programma van de dag, houd er dan rekening mee dat hierop verschillende aspecten invloed hebben, zoals bijvoorbeeld het weer. Wil je de dag uitbreiden met een lunch, borrel en/of diner, overweeg dan gebruik te maken van een groepsarrangement.

Meer informatie heidag aan zee

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.