Personeelsuitje aan zee

Personeelsuitje op het strand

Als je een personeelsuitje gaat plannen komt daar veel bij kijken. Gaat het om een grote groep, of is het gezelschap juist wat kleiner? Op het moment van de aanvraag is vaak ook nog niet zeker wie er allemaal mee gaan. Is de insteek van de personeelsdag eerder sportief, of juist creatief? Komt iedereen uit de buurt, of moet er voor accommodatie worden gezorgd? Summit Sports helpt graag bij het samenstellen van een compleet personeelsuitje aan zee. Wij maken een voorstel voor je op maat!

Teambuilding

Als het personeelsuitje in het teken staat van samenwerking, zijn er bij Summit genoeg mogelijkheden. Een unieke teamsport, zoals Bubble Soccer, zal zeker bijdragen aan het gevoel van samenwerking. In een grote, opgeblazen bal rennen de deelnemers over het veld, in een poging de voetbal bij de tegenstanders in het doel te krijgen. Door samen te werken en te communiceren, kan het potje gewonnen worden!

Actief personeelsuitje aan zee

Voor een personeelsuitje op het strand zijn er verschillende mogelijkheden. Ongeacht het type personeelsuitje, een activiteitenprogramma is altijd een goede toevoeging aan de dag. Men leert elkaar op een andere manier kennen, en buitenlucht en beweging zijn nu eenmaal goed voor lichaam en geest! Dat geldt zeker als het activiteitenprogramma onderdeel is van een vergaderdag.

Bij een actief personeelsuitje mag het blokarten niet ontbreken. Deze spectaculaire activiteit is geschikt voor alle leeftijden, en ongeacht de fitheid.

Een wat uitdagendere activiteit is het powerkiten. Door de kracht van de wind, die in de kite komt te staan, kan je de powerkite in de powerzone brengen. Het kan dan zelfs gebeuren dat je stukjes over het strand wordt getrokken!

Meer informatie personeelsuitje aan zee

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.