Relatiedag aan zee

Relatiedag op het strand

Het organiseren van een unieke relatiedag op het strand kan zorgen voor meer verbinding met klanten, leveranciers en partners. Door af en toe een relatiedag te organiseren, voelen relaties zich gewaardeerd, wat de gun-factor ten goede komt. Summit Sports heeft een breed aanbod aan sportieve activiteiten en creatieve workshops, en kan voor elk type relatiedag een passende invulling verzorgen. Ook voor een klantendag met partners en kinderen zijn er voldoende mogelijkheden!

Tips & ideeën

Voor het organiseren van een relatiedag of klantendag is de keuze van een locatie van groot belang. Bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, speelt een grote rol, evenals (gratis) parkeergelegenheid. Daarnaast is het van belang dat er exclusieve ruimtes beschikbaar zijn. Als het een uitje met klanten betreft, is een activiteitenprogramma een leuke toevoeging. En als partners en kinderen ook welkom zijn op de relatiedag, houd er dan rekening mee dat er ook voor hen een leuk programma wordt verzorgd. Een apart programma voor de kinderen is vaak een goede oplossing om te zorgen dat iedereen een leuke dag beleeft. Door gebruik te maken van een keuzeprogramma, kunnen de relaties zelf kiezen welke activiteiten ze willen doen, wat erg geschikt is voor grote en diverse groepen!

Het strand als locatie

Het strand brengt van nature een ongedwongen en ontspannen sfeer met zich mee. Bij een relatiedag is het vaak zo dat de genodigden elkaar nog niet (goed) kennen, en het strand werkt positief bij het leggen van contacten. Daar komt bij dat het een neutrale locatie is, en bovendien eentje die zeer geschikt is voor het doen van activiteiten en het nuttigen van horeca arrangementen.

Meer informatie relatiedag aan zee

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.