Teamuitje aan zee

Teamuitje op het strand

Met jarenlange ervaring kan Summit zich inmiddels expert noemen voor het organiseren van een teamuitje aan zee. Of je nou op zoek bent naar een uitdagend teamuitje, of een teambuilding programma, Summit kan een op maat gemaakt voorstel doen!

Ongeacht de samenstelling of grootte van het gezelschap kunnen wij een origineel teamuitje organiseren. Wij houden daarbij graag rekening met het budget, en eventuele specifieke wensen.

Sportief programma

Bij een sportief teamuitje hoort natuurlijk ook een activiteitenprogramma. Hierin kan het blokarten niet ontbreken. Het is een spectaculaire activiteit, met een flinke dosis onderlinge strijd en natuurlijk een hoop lol.

Bij het blokarten, of strandzeilen, race je in een kar met 3 wielen (of soms 2…) over het strand. Het is een milieubewust uitje, aangezien er alleen gebruik wordt gemaakt van de wind! Als eerste en grootste aanbieder van het blokarten in Europa is Summit Sports expert op het naadloos inpassen van deze activiteit in elk soort teamuitje.

Teambuilding

Ook als het teamuitje in het teken van teambuilding staat is het blokarten een goede optie. Het lijkt wellicht een individuele activiteit, maar twee teamgenoten wisselen elkaar af in de blokart, wat het een kwestie van samenwerking maakt. Bovendien kan het blokarten uitstekend worden gecombineerd met verschillende teamsporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bubble Soccer en lacrosse. Wij denken hoe dan ook graag mee over de ideale invulling van het programma voor jouw uitje!

Zakelijk teamuitje

Onze teamuitjes aan zee worden georganiseerd vanuit beachclub DITTIS SunSea in Wijk aan Zee. Met gratis parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid vanuit o.a. Amsterdam is dit de ideale locatie voor een zakelijk uitje. In de beachclub is daarbij ook gelegenheid voor vergaderingen of meetings.

Meer informatie teamuitje aan zee

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249000, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.