Evenement op locatie

De afgelopen jaren hebben wij vele verschillende soorten evenementen georganiseerd. Dit deden wij veelal vanuit onze standaard locatie op het strand in Wijk aan Zee. Veel van onze opdrachtgevers voor wie wij een strandevenement hebben mogen verzorgen, hebben ons na goede ervaringen verzocht om op andere locaties evenementen te organiseren. Deze vraag was eigenlijk de aanleiding om onze Summit Events afdeling op te richten.

Summit Events richt zich op de organisatie van evenementen op inspirerende locaties in Nederland en daarbuiten. De focus ligt op originele en duurzame evenementen. Met inmiddels veel ervaring en een groot bestand met bijzondere locaties kunnen wij, met onze creativiteit en kwaliteit, een succesvol evenement organiseren. Denk hierbij aan:

  • Meetings en vergaderingen
  • Relatiedagen
  • Feesten/jubilea
  • Actieve evenementen in steden, bosrijke of waterrijke gebieden (door heel Nederland)
  • Incentives naar Scandinavië en IJsland

Meer informatie evenement op locatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.