Onze organisatie

Summit Sports & Events is een Nederlands bureau, gespecialiseerd in het creëren, organiseren en produceren van zakelijke evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Alle evenementen worden door een ervaren en betrokken team georganiseerd vanuit Haarlem (Noord-Holland).

Hoe het begon

Summit is in 1996 opgericht onder de naam ‘Summit Sports’. De focus van het bedrijf lag toentertijd voornamelijk op duurzame en avontuurlijke sporten. Summit Sports is dan ook met name bekend als de eerste en grootste aanbieder van het blokarten. Dit is de moderne vorm van strandzeilen. Summit is de eerste geweest om deze sport in Europa aan te bieden voor groepen. En niet alleen het blokarten is door Summit Sports geïntroduceerd en gepromoot, maar ook vele andere duurzame sporten, zoals skatewingen, skimbatten en flingo. Door de introducties van deze sporten groeide de nationale en internationale media aandacht.

Los van dat nam ook het aantal evenementen in korte tijd toe. Steeds meer bedrijven kregen interesse in duurzame en avontuurlijke activiteiten voor hun evenement, georganiseerd door Summit.

Summit Sports is dan ook al jaren actief op het strand in Wijk aan Zee, waar zij op een activiteitenstrand allerlei avontuurlijke, spectaculaire, teambuilding maar ook creatieve activiteiten organiseren. Vanuit beachclub DITTIS SunSea kan een volledig verzorgd evenement worden georganiseerd.

Summit Events

Summit Sports groeide en begon steeds meer en steeds grotere evenementen te organiseren. Opdrachtgevers konden de werkwijze en ideeën waarderen, wat ervoor zorgde dat bedrijven interesse kregen in meerdere evenementen voor hun bedrijf, georganiseerd door Summit. Uit deze vraag ontstond een nieuwe tak binnen het bedrijf: ‘Summit Events’.

Inmiddels heeft Summit zich ontwikkeld tot een full service agency binnen de evenementenbranche. Van creatie, tot organisatie, tot de productie van evenementen; Summit Events kan en doet het graag. Met als belangrijkste doel: dat elk evenement voor deelnemers weer surprisingly different moet zijn.