Slecht weer programma

Alternatief programma

Bij het plannen van een evenement houden wij zonder meerprijs altijd rekening met twee programma’s. Onze evenementen zijn namelijk nu eenmaal afhankelijk van het weer. Het gaat hierbij dus om het programma waar voor gekozen is, en in de tweede plaats om het programma als alternatief bij slecht weer. Dit kan gaan om te weinig of te veel wind, extreme hitte of storm/onweer.

Aangezien er vanaf het begin af aan rekening wordt gehouden met een alternatief programma, zal er in de aanloop naar het evenement geen onnodige stress ontstaan hierover. Er zal dus niet op het laatste moment nog een alternatief bedacht hoeven worden. Het wordt hoe dan ook een fantastische belevenis op het strand!

Ongeveer 2,5 uur voorafgaand aan het evenement worden de weersomstandigheden door de eventmanager beoordeeld. Op dat moment wordt dan ook beslist of het nodig is om over te gaan op het alternatieve programma, of dat het originele programma doorgang kan vinden. Er is dan nog voldoende tijd om het gekozen programma voor te bereiden.

Meer informatie (alternatief) programma

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’-formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.